snart är de juletid:D

heloo, länge sen upptadering nu, måste skärpa mig.
Mina kläder som jag la upp i tidigare inlägg, dom var as snygga och jag är sjukt nöjd. idag hade vi (jag och petra) lite kortare dag och vi hann med kvart över tolvan hem så var hemma tidigt idag. har städat,tagit lite bilder med syrran, hon skulle försöka lära upp mig hur man tog PROFFS bilder men jag faila helt;)
Nu ska jag äta sen blire träning med sofia och cecilia! min träningsvärk från i måndags har helt klart inte gått över än! Jag kände mig as tagg på skaka rumpa på krogen men känns inte så tagg eftersom jag inte får dricka pga GI. och JA man får det roligare med alkohol ;)







nyttigt

heloo som rubriken lyder har jag och petra blivit nyttiga, vi har börjat med ett mini-projekt på stresshanteringen som går ut på att vi äter GI- Metoden. med andra ord vi äter inga kolhydrater som pasta,potatis och bröd och inge snacks och godis eller drickor med mycket socker. Detta projekt får vi se hur länge vi kommer köra med.

I Fredags: gick jag, sofia och petra på stan och dom hjälpte mig att köpa nya skor. hittade en bar sköna och fina skor på scorett som jag är nöjd med. på kvällen blev de harry potter med vännerna, måste ju ladda upp inför premiären.

idag: har de inte hänt all för mycket, lite innebandy match med sofia och sen på kvällen blev de film med jessica:)
här kommer lite bilder på hur en lunch och middag kan se ut för mig;


LUNCH: OMELETTE MED KORV,TOMAT                      MIDDAG: KYCKLINGWOK MED LIME AIOLI
OCH CREME FRECE



Allt för denna gång (L)




morning

sitter på skolan nu, jävligt trött!!
Igår körde jag ocj cecilia kick and box och afro powerdance, kan säga att kick and box var sjukt jobbigt, tror inte att jag har svettas så mycket på jävligt länge, och afro dansen var inte heller precis lugn, nu dagen efter har jag blivit förkyld, har jätte ont i halsen och fått en dryg hosta. mitt busskort har blivit spärrat sen den 3 mars i år och man undrar fan hur de gick till för jag har åkt på de hela året. SJUKT IRRITERANDE och toppen på allt helvette så gick mina enda vinterskor sönder och jag måste lägga ut pengar (som jag inte har) för att köpa ett par nya och hoppas att dom ska hålla längre än dessa som jag btw köpte i februari och änvänt i typ 2 månader. Sen fick jag IG på matte provet, bara 2 av typ 18 fick g och den som hade bäst hade två poäng över G.  så just nu känner jag mig ganska grinig. NÙ ska jag har stresshantering hoppas den kan göra mig på bättre humör, fickk tillbaka stresshanterings provet och jag fick MVG, en positiv sak som är värt att komma ihåg idag.
BYEBYE




ny frisyr...

har klippt mig, tack till den bästa frisören sofia=)

FÖRE:


EFTER:


BYEBYE


"tänk dig han springandes utan byxor"

hej hopp!
idag har jag och sofia varit väldigt duktiga och varit och tränat på gymet i 2 timmar. cred till oss. Nu är jag hemma hos sofia och vi fixar mnin blogg som vill bara jävlas.
Som rubriken lyder var det ett citat som Sofia sa idag och de blev lite fel. Jag kan säga att jag fick en ganska hemsk tanke då hon sa de!.

I helgen blev det inte mormor för att mamma fick inte komma hem idag från sjukan. Jag hoppas att hon får komma hem imorgon istället.

hare bra. 


Sweet November

som rubiken lyder så har de blivit november. Jag hoppas att November blir en bra
och mysig måndad. Jag längtar verkilgen till de riktiga svarta mörkret när bara snön lyser upp utanför fönstret ocn man sitter i mörkret med endast skenet från ett ljus lyser upp.
Igår var jag på krogen med brudarna. Förfesten ägde rum hemma hos cecilia och jag läste på hennes blogg att de blev att städa och jag kan säga att ja vet hur de känns eftersom jag städade hemma hos micke och de tog tre timmar att få bort allt skräp och det klippiga från golvet. Men men back to buisness.
CORONA>>> Det var riktigt kul att pröva på en ny krog, musiken och maten utanför var de bästa med krogen.
Idag blev de en äkta bakis dag med att ligga i sängen och dricka litervis med vatten och titta på en bra serie. Ikväll blir de att hälsa på mamma på sjukhuset, som BTW har blivit piggare när dom tömde hennes hjärtsäck med vatten.

I helgen blir det att åka till mormor och träffa nya hundvalpisen även att vila upp sig så att man orkar med 6-7 veckor i skolan tills nästa lov.

just ja beställde kläder idag som kommer att komma i slutet av november, här kommer dom!




här kommer en bild med BRUDARNA! (inte från igår)