suprise! here i am!

HEJ ALLA MIN TACKSAMMA BLOGGLÄSARE!
okej jag vet att jag har varit jätte dålig på upptaderar. jag tänkte skylla på tidsbrist men efter inte ha bloggat på 5 månader kändes det lite orelevant...

Just nu går livet i rasande fart mot sommaren, redan nästa vecka är min födelsedag och som alla vet när jag fyller år brukar det betyda att skolan är nästan över och sommarlovet väntar. Jag har börjat på min praktikplats på ett fritids på sanvikskolan och barnen är helt underbara. kommer bli svårt att lämmna dem och dagarna som jag spenderar där flyger bara i väg och jag insåg att jag har varit där i 3 veckor redan:O. Mira har även fått sina kattungar, dom växer så de knakar och nu har dom öppnat ögonen helt! så imorse så vaknade jag av att mamma hade lagt alla tre i min säng så jag vaknade av deras små pipande.

I helgen väntas fest och roligheter och för ovanlighetens skull så kommeer jag att dricka lite! det känns som jag har varit nyckter nästan alla gånger dem senaste gångerna. taggar fest med dom bästa personerna på fredag för att fira danne och andreas d som har fyllt år, sen inflyttningsfest på lördag!