everything is aleright!

heloO-o
igår hade jag en jätte bra party kväll med mina närmaste. vi spelade ölspelet och visade även prov på våra underbara sångkunskaper, men tyvärr kunde jag inte följa med på krogen och de var inte för att jag var för full utan av andra skäl. jag ock micke hämtade igen jessica halv 4 hemma hos danne och natten avslutades för jag och jessica med en nattmacka i mickes kök. Nu idag har jag gjort lika som mina 4 vänner alltså PLUGGA! varför ska alltid v.42-43 var sjukt mycket plugg i, kam dom inte sprida ut de lite?
nu ska ja på gymopan byeee


na na na :)

hejhopp!
idag så cyklade jag för första gången från teg alltså från micke. det gick helt okej förutom att de var motvind och en skit kass cykel och jag fick en hostattak när jag kom till schoool:/
idag ska jag och micke till gräsmyr för att Marina fyller år och då blir det tårta!:D
till helgen blir de att fara till krogen med tjejerna, ska bli roligt! nu ska jag ha engelska
byebye



FÖLJ MIN BLOGG (L)

Följ min blogg med bloglovin (L)

dark and cold

heloo nya bloggen!
nu har jag bestämt mig för att prova på bloggandet igen! vi får väl se hur detta går.
det känns verkligen att de har blivit höst för som rubiken lyder så har de verkligen blivit mörkt ute. i morse när jag vaknade så trodde jag att de var natt och blev riktigt häpen när klockan var 7!
Igår var jag med klassen i lekparken på tomtebo för att leka och göra övningar om lekparken. idag har de varit mindre kul. jag har blivit sjuk har varit på vårdcentralen och fick lite konstigt besked som jag inte trodde. så ska åka på sjukan och kolla upp de så dom vet helt säkert.
ikväll kanske jag skulle vara med sofia och hitta på nått! =D

HARE!!

LOOK AT MYA EYES;) SCAAAARYY

Välkommen till min nya blogg!